Klantreview: De impact van betrouwbare waterbehandeling

"Voorafgaand aan de HortiContact plannen we onze beursdagen zorgvuldig in: wie willen we zeker spreken en wat mogen we absoluut niet missen? Na het lezen van een boeiend artikel wisten we het zeker: we moeten CH2O bezoeken." De teler legde uit: "We experimenteerden al lang met verschillende behandelingssystemen, maar elk systeem had zijn eigen voor- en nadelen. Bestaande oplossingen konden de problemen onderdrukken, maar we twijfelden of ze op lange termijn stand zouden houden."

 

Referenties als uitgangspunt

Het keerpunt kwam met de introductie van Sure Flow van CH2O. "Referenties zijn cruciaal voor ons omdat we altijd op onze hoede zijn voor 'eigen roem'. Maar als je hoort over ervaringen van andere klanten, groeit het vertrouwen. En dat is precies wat CH2O tijdens onze kennismaking opriep. De 'niet-blij-geld-terug'-garantie maakte het zeer aantrekkelijk om het gewoon te proberen. Het geeft me vertrouwen dat CH2O er ook echt achter staat en wij anders ons geld terug krijgen. Daarnaast hoef ik niet constant te controleren omdat CH2O ook zelf komt meten en het systeem en waterbehandelingsprogramma naloopt, zodat ik weet dat het goed werkt," voegt de teler toe.

 

Meer dan alleen een goede begeleiding

Het bewijs van de effectiviteit van het systeem werd na enkele maanden gebruik zichtbaar. "Het resultaat was duidelijk toen we watermonsters namen en zagen dat de bacteriën tot nul waren gereduceerd," merkte de teler op. Met het bevestigde succes van het systeem heeft LG Flowers besloten om het systeem ook op de andere locaties te implementeren.

Het is niet alleen het resultaat waar Martin over te spreken is. “De samenwerking is heel fijn. Pieter bood ons een intensieve begeleiding, maar wist ook proactief andere zaken aan het licht te brengen, waardoor we actie konden ondernemen en de teelt verder hebben kunnen verbeteren”, verklaarde de teler.

De focus op betrouwbaarheid en ondersteuning onderscheidt CH2O van andere aanbieders. "Hoewel hetzelfde systeem ook door anderen aangeboden wordt, is de service echt uniek: de snelheid waarmee problemen opgelost worden, de korte communicatielijnen en altijd weten waar je aan toe bent.”

 

Bekijk hier onze Irrigatiewater behandelingen

Reinigen met chloordioxide: Sure Flow

Chloordioxide is speciaal ontwikkeld om water en leidingen schoon te maken en schoon te houden. Dit kan al bij heel lage doseringen, ook bij extreem vuile leidingen. Chloordioxide wordt al sinds de jaren 60 in het drinkwater toegepast. In de glastuinbouw is het minder bekend. De laatste jaren is dit snel aan het veranderen, ook doordat de toepassing van natriumhypochloriet steeds meer aan banden ligt.

Lees meer...
Reinigen met zilver gestabiliseerde waterstofperoxide: Oxiline-50

Standaard waterstofperoxide wordt al jarenlang voor diverse doeleinden in de glastuinbouw toegepast. Het is echter erg instabiel en breekt gemakkelijk af. Om de stabiliteit en de houdbaarheid van waterstofperoxide te verlengen worden er producten aan toegevoegd: per-azijnzuur, glycolen en zilver. Van die toevoegingen blijkt zilver in de praktijk de beste werking te hebben.

Lees meer...
Meest prijsgunstige waterverbeteringstechniek

De Vital-Oxidizer is momenteel de meest prijsgunstige waterverbeteringstechniek op de Nederlandse markt. Op een nagebootste ‘natuurlijke’ wijze verbeteren we uw irrigatiewater. Gegarandeerd resultaat met meer zuurstof en energie voor uw teelt.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...