CH2O B.V. is de zelfstandige Nederlandse dochteronderneming van CH2O incorporated, gevestigd in de staat Washington. Sinds 2013 zijn wij actief in de agrarische sector voor alle teelten onder glas en de buiten teelten, waarbij u kunt denken aan hard fruit, zacht fruit én landbouw gerelateerde producten. 

Met een klein flexibel team van experts leveren we waterbehandelingsmiddelen, microdoseersystemen, beluchtingssystemen, biostimulanten en doen continu aan naloop en advisering. Bij CH2O bouwen, ontwikkelen én programmeren we alles in eigen beheer. Daarnaast installeren en onderhouden wij al onze systemen met eigen opgeleide monteurs. Alles voor het beste resultaat. 

Onze missie? Het helpen voorkomen van groeiproblemen in uw teelt en het oplossen van vervuiling en verstoppingen in irrigatiesystemen. Hierbij staat u als klant altijd centraal. Heeft u dat gevoel niet? Dan mag u ons daar zeker op afrekenen.

Daarnaast helpen we bij het veilig recirculeren van water zodat er – nagenoeg – geen kostbaar water geloosd hoeft te worden. Het recirculeren zorgt uiteraard weer voor nieuwe uitdagingen, vandaar dat we aansluitend beluchtingssystemen en biostimulanten aanbieden om zo het hoogst haalbare kwaliteit irrigatiewater te realiseren, zodat de planten optimaal kunnen groeien, bloeien en produceren.

Ofwel, CH2O zorgt voor gegarandeerd schoon water.

---------------------------------------------------------------------------

Wij zijn op zoek naar een Technisch Specialist

Ben jij een techneut in hart en nieren? Heb je affiniteit met elektra, water en PLC-systemen? Zoek je een uitdagende functie waarin je 100% vrijheid hebt om je werk en uren op jouw manier in te delen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Jouw rol:
Als technisch specialist koppelen we je aan een ervaren mentor en bieden we je de mogelijkheid (indien jij er klaar voor bent) op termijn de eindverantwoordelijkheid te dragen voor de gehele technische tak binnen CH2O. Jouw werkgebied zal hierbij voornamelijk liggen binnen Zuid-West Nederland. Je kunt de dag starten vanuit huis.

Jouw verantwoordelijkheden:
Bouwen, installeren, programmeren (PLC) en onderhouden van waterbehandeling installaties (microdoseersystemen) voor de agrarische sector.

Naast de technische aspecten ben je ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de planning en bijhorende administratie. Prettige bijkomstigheid, je bent hierbij baas over je eigen agenda!

Jouw profiel:
Je hebt affiniteit met elektra, water en PLC-systemen (wij programmeren met Siemens LOGO en Click/Weintek). Wat je niet beheerst, leren wij je vanuit de praktijk graag bij. Een zelfstarter die 100% vrijheid aankan en benut. Sterke probleemoplossende vaardigheden, met het vermogen om technische tekeningen te begrijpen en te vertalen naar een oplossing. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in taal als geschrift is een pre.

Wat bieden wij:
Een uitdagende, zelfstandige functie met volledige vrijheid om het werk op jouw manier in te delen en uit te voeren. Het eindresultaat telt. Uren en werkdagen in overleg op een manier waarop werk en privé voor jou in balans is.

Ruimte voor persoonlijke groei binnen ons bedrijf om van techneut door te ontwikkelen tot specialist. Een ambitieuze omgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond.

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Ben jij klaar om jouw technische expertise en passie voor waterbehandeling in te zetten voor de agrarische sector? Stuur dan je CV t.a.v. Hugo Buitelaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bouw mee aan de toekomst van CH2O!

Heb je nog vragen bel dan met Hugo Buitelaar 0614797000.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Wilfred Vijverberg

Jacco van der Zalm

Pieter Vromans

Hans van Gaalen

Pieter Oosterlee

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...