Heeft u interesse of vragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

T +31 (0) 174 - 50 47 85
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier onze Glasreiniging behandelingen

Glasreiniging

Iedere kweker weet hoe belangrijk schoon glas is voor een goede opbrengst. Daarom heeft CH2O een driecomponenten-glasreiniger ontwikkeld die voldoet aan alle eisen die u stelt aan schoon en lichtdoorlatend glas, vrij van condens en vervuiling. Resultaat gegarandeerd!

Lees meer...
IVR-Clear S voor schoon en condensarm glas

Door gebruik te maken van dit driecomponenten-product wordt uw glas weer als nieuw. De toepassing is hetzelfde als de meeste glasreinigers: middel op het glas spuiten en vervolgens binnen 10 tot 15 minuten weer afspuiten. IVR-Clear S werkt etsend op het glas, maakt het vetvrij en zorgt er gedurende het teeltseizoen voor dat het glas condensarm is. Hierdoor is uw glas aan het einde van het teeltjaar nog steeds bijzonder schoon. Een volgende glasreiniging is daardoor weer eenvoudig uit te voeren.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...