Heeft u interesse of vragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

T +31 (0) 174 - 50 47 85
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier onze Koeltoren behandelingen

Koeltoren behandelingen

Watergekoelde koeltorens hebben goed onderhoud nodig voor een optimale warmteoverdracht en een zo een hoog mogelijk rendement. Dit rendement wordt sterk beïnvloed door het aandeel zouten in het water en de opbouw van organische vervuiling, waaronder legionella. Een hoog rendement is alleen te behalen bij een goede behandeling van het water. Gebeurt dit niet, dan kost dit jaarlijks vele duizenden euro’s extra. CH2O staat voor u klaar met waterbehandelingsmiddelen en de bijbehorende doseertechnieken. Resultaat gegarandeerd!

Lees meer...
Sipro Uniquat

Om organische vervuiling in de toren tegen te gaan is het belangrijk de toren twee- tot driemaal per week te behandelen tegen de invloed van bacteriën en schimmels. Die bacteriën en schimmels vormen een slijmachtige verbinding op de platen van warmtewisselaars en in leidingen. Die vervuiling kan de warmteoverdracht naar het water drastisch verstoren.

Lees meer...
WT6322U

WT6322U is speciaal ontwikkeld om zouten opgelost te houden, zodat deze niet neerslaan op warmtewisselaars of in leidingen. Hierdoor behoudt de koeltoren zijn maximale temperatuuroverdracht en dus een optimale werking. Dat resulteert in een zo laag mogelijk stroomverbruik en zo min mogelijk waterverspilling, omdat er minder gespuid hoeft te worden.

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...